De Finse Kerstmarkt 2017

De Finse Kerstmarkt is weer terug van 17 t/m 19 november en van 24 t/m 26 november 2017. De jaarlijkse Finse Kerstmarkt van de Finse Zeemanskerk in Rotterdam komt er […]

De Finse Kerstmarkt is weer terug van 17 t/m 19 november en van 24 t/m 26 november 2017.

De jaarlijkse Finse Kerstmarkt van de Finse Zeemanskerk in Rotterdam komt er weer aan! Ook dit jaar biedt de Finse Kerstmarkt weer veel leuks en moois voor het hele gezin.

In de Kerstmarkt selectie vindt u naast de uitgebreide supermarkt met Finse etenwaren en lekkernijen ook Finse textielen, design glaswerk en servies, artikelen voor in en om het huis, houten producten, boeken, CD’s, Kerstartikelen, sauna accesoires, en handgemaakte producten. Komt lekker snuffelen en koop mooie Finse kwaliteitsproducten voor uzelf en als cadeau.

In de Finse supermarkt vind u zowel traditionele delicatessen als de laatste Finse trends en innovaties voor de keuken. Neem ook deel aan de bazaar-loterij waar u kans maakt op vele mooie prijzen, waaronder enkele reizen naar Finland! Ons cafetaria moet u ook zeker niet vergeten te bezoeken voor zelfgemaakte banket, gebak en snacks… En natuurlijk een heerlijk glas hete Finse Glühwijn genaamd Glögi.

Er zijn reizen naar Finland te winnen en de Finse kerstman komt op bezoek.

Toegang is gratis!