Het Kerstcircus Ahoy

Voor de 42e keer vindt Kerstcircus Ahoy plaats tijdens de Kerstvakantie. Vanaf vrijdag 21 t/m zondag 30 december kan het hooggeëerde publiek genieten van maar liefst 17 voorstellingen. Zoals gebruikelijk, […]

Voor de 42e keer vindt Kerstcircus Ahoy plaats tijdens de Kerstvakantie. Vanaf vrijdag 21 t/m zondag 30 december kan het hooggeëerde publiek genieten van maar liefst 17 voorstellingen. Zoals gebruikelijk, vinden deze voorstellingen plaats in het Ahoy Theater dat speciaal voor Kerstcircus Ahoy wordt opgebouwd in Hal 1 van Ahoy. En deze maal zal de sfeer intiemer zijn dan ooit, in het theater worden maximaal 3.000 zitplaatsen gecreëerd.

Wederom prijswinnende acts
Eén van de topacts die tijdens deze 42e editie gepresenteerd worden zijn de Spaanse Azzario Sisters. De twee schoonheden laten met hun acrobatische nummer een staaltje van absolute‘body control’ zien, die beslist niet te evenaren is. Met verbijsterend (schijnbaar) gemak voeren zij hun act uit en doen daarmee alle wetten van de zwaartekracht teniet. De show wordt afgesloten met een (eveneens schijnbaar) onmogelijk balanceren op een ladder. Met recht mocht het temperamentvolle duo op het prestigieuze internationale Circusfestival van Monte Carlo de Zilveren Clown in ontvangst nemen.