Kerst op de Ameland & de Beren Boot

Kerst op de Ameland 12-12-2013  Kerstcruise, onbeperkt eten en live entertainment!  Alle hens aan denk, de Ameland gaat afmeren. Dit keer geheel in kerst stijl. Deze avond is er live […]

Kerst op de Ameland 12-12-2013

 Kerstcruise, onbeperkt eten en live entertainment!

 Alle hens aan denk, de Ameland gaat afmeren. Dit keer geheel in kerst stijl. Deze avond is er live entertainment, je kunt genieten van overheerlijke gerechten en rondlopen om zo het uitzicht op de Rotterdamse Skyline te bewonderen. Donderdag 12 december.

 Smaakvolle gerechten (onbeperkt), lekker drinken en live entertainment tijdens een schitterende rondvaart door de haven van Rotterdam. Het feest begint al bij binnenkomst waar je door lichtmatroos Kareltje met zijn swingende accordeon en de kerstman, de host van de avond op vrolijke wijze ontvangen wordt.
Je maakt kennis met Showmaster John, de Dronken ober, Belviz en Johnny Valentino. Er is voldoende entertainment voor een heerlijke avond aan boord van Mps. De Ameland. Je bent vrij om lekker rond te lopen, het schip te bekijken, te genieten van de muziek, het eten en je kunt genieten van het uitzicht op de Rotterdamse skyline. De muziekstijl is jaren ’70 en ’80 en natuurlijk mogen verschillende kerstnummers niet ontbreken!
Een plezierig avondje uit met veel entertainment, lekker eten en een leuk gezelschap.
De Ameland meert af aan de parkhaven in Rotterdam.

Kerst op de Ameland 13-12-2013

 Stookolie & Dreams

 Een culinaire avond met zang, dans en grappen. Alle ingrediënten zijn aanwezig bij de Dinnershow ‘Stookolie en Dreams’. Heel bijzonder: een varend theater waar je tijdens een havencruise lekker kan eten en de skyline van Rotterdam kan zien. Vrijdag 13 december.

 In 2013 presenteert Partyservice Nederland Stookolie en Dreams, een dinnershow op het water. Aan boord van Partyschip de Ameland tref je een varend theater aan, waar je tijdens een rondvaart wordt vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

De dinnershows zijn interactief, je mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; je kunt alles verwachten tijdens deze Theater op het Water. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt je meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

  

Voor prijzen, data en verdere informatie neem even een kijkje op www.theaterophetwater.nl

Kerst op de Beren Boot!
Gezellig meevaren en genieten van het Beren buffet op de Beren Boot, is nu ook mogelijk met kerst! Zo varen wij met kerstavond én op 1e en 2e kerstdag!

Kerstavond:
Op Kerstavond, dinsdag 24 december, zal de Beren Boot om 17.00 uur en 20.00 uur uitvaren. Deze avond geniet je van het reguliere buffet. Prijs per persoon: € 29,50 voor volwassenen, € 19,50 voor kinderen 3 t/m 12 jaar.

1e en 2e kerstdag:
Op 1e en 2e Kerstdag zal de Beren Boot drie keer afvaren, namelijk om 13.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur. Tijdens deze vaarten kun je genieten van een luxere (kerst)variant van het Beren Buffet. Prijs per persoon: € 39,50 voor volwassenen, € 29,50 voor kinderen 3 t/m 12 jaar.

De vaart:
De Beren Boot maakt een rondvaart van twee en een half uur door een van de grotere havens van Rotterdam om vervolgens via de S.S. Rotterdam nog een stukje langs de skyline van Rotterdam te gaan. Tijdens de tocht kun je onbeperkt genieten van het uitgebreide Berenbuffet.

Voor meer informatie en/of reserveringen kun je naar de website www.berenboot.nl of bellen naar 010-436 19 11.

 

Blijft u liever thuis maar heeft u geen zin om zelf te koken?

Tijdens de kerstdagen besteden wij graag alle aandacht aan onze kerstgerechten. Vandaar dat wij speciaal voor deze 2 dagen een apart kerstassortiment hebben vastgesteld. Alle andere dagen kunt u ons standaard assortiment bestellen, wat u op onze website vindt. Neem eens een kijkje op www.partyschotels.nl/partyschotels/kerst