Kerstmarkt Bergpolderplein

Zondag 15 december 2013 van 14.00 uur tot 21.00 uur! Wat is het? Een gezellige samenkomst van alle mensen uit het Kleiwegkwartier in een kerstige sfeer met kerstkramen, optredens voor […]

Zondag 15 december 2013 van 14.00 uur tot 21.00 uur!

Wat is het?
Een gezellige samenkomst van alle mensen uit het Kleiwegkwartier in een kerstige sfeer met kerstkramen, optredens voor en door mensen uit de wijk, lampionnenoptocht voor kinderen, een levende stal en/of kinderhoek en nog veel meer.

Wijkpodium
Voor iedereen die kan zingen, verhalen vertellen, dichten, muziek maken of iets wat niemand kan behalve jij, kan jij je inschrijven om voor een paar minuten of natuurlijk veel langer een optreden te verzorgen. Wij proberen zoveel mogelijk bewoners, artiesten en muzikanten uit de wijk erbij te betrekken. Geef je op bij Rob Hilz, rhilz@lab-da.nl en hij neemt contact met je op.

Kinderen
In samenwerking met de scholen van het Kleiwegkwartier willen we een lampionnenoptocht organiseren, die eindigt op het Bergpolderplein. Daar zal een kinderhoek worden ingericht en misschien wel en levende stal.

Tip van de redactie: vergeet niet langs de kraam van Drank & Spijslokaal Lust te gaan voor een lekker hapje uiteraard geserveerd door een van de prachtige kerstengeltjes Maaike of Tamara.

Locatie: Bergpolderplein, Hillegersberg-Zuid, Rotterdam