Kerstmarkt Overschie

18-12: Kerstmarkt Overschie – Overschiese Dorpsstraat De traditionele Kerstmarkt en Kaarsjesavond in de Overschiese Dorpsstraat zal dit jaar gehouden worden op 18 december en zoals gebruikelijk van 18.00 tot 21.00 […]

18-12: Kerstmarkt Overschie – Overschiese Dorpsstraat

De traditionele Kerstmarkt en Kaarsjesavond in de Overschiese Dorpsstraat zal dit jaar gehouden worden op 18 december en zoals gebruikelijk van 18.00 tot 21.00 uur. De bekendheid van dit evenement heeft allang de grenzen van Overschie overschreden, want zowel deelnemers als bezoekers komen uit de wijde omgeving. De organisatoren zijn ook dit jaar weer actief om alles in goede banen te leiden en zij verwachten dat het record aantal kramen van vorig jaar van meer dan 50 overtroffen wordt.

Kerstzang, oliebollen en glühwein
Ook de kerken doen hun deuren weer open en als de weergoden een beetje meewerken kan het dus weer een ouderwetse Kerstmarkt worden in de nostalgische omgeving, die tegen die tijd voorzien is van een nieuwe bestrating. Kerstzang en muziek, oliebollen en glühwein, kramen met een grote verscheidenheid aan etenswaren en producten, ingrediënten genoeg om een bezoek te brengen aan het oude gedeelte van Overschie. Kom dus allemaal naar de Kerstmarkt op 18 december en breng familie en vrienden mee. Zegt het voort.

Uw bezoek plannen
Datum: 18 december 2015
Tijd: Van 18.00 tot 21.00 uur
Reserveren: niet nodig
Toegangsprijs: Gratis