Showboat Party Kerst in Rotterdam

Programma: Kerst in Rotterdam. Wat kunt u allemaal tegen komen op deze unieke avond? Een allround showband is altijd aanwezig op De Majesteit. Zij vullen de avond met een onuitputtelijk repertoire, […]

Programma: Kerst in Rotterdam. Wat kunt u allemaal tegen komen op deze unieke avond?

Een allround showband is altijd aanwezig op De Majesteit. Zij vullen de avond met een onuitputtelijk repertoire, van sfeervolle achtergrond muziek tijdens uw diner tot en met de ‘golden oldies’ én nieuwe top 40-hits waarop stil zitten niet meer mogelijk lijkt. Een band met muziek voor elke gelegenheid. Natuurlijk ontbreekt de dansvloer niet op De Majesteit, er kan dus volop gedanst worden!

Dansshow
Een ware enerverende show, entertainment dat iedereen altijd weer weet te verrassen. De danseressen zorgen voor een uitgelaten stemming waarbij het bijna onmogelijk is om nog stil te blijven zitten!

Tafelgoochelaar
Een tafelgoochelaar biedt uw gasten vermaak op velerlei wijze. De vingervlugheid en intelligentie van deze entertainers doet u absoluut verbaasd staan! Geheel in stijl verschijnt hij aan u tafel om u beet te nemen met grappen en grollen. Ondertussen vraagt u zich ontgoocheld
af hoe het mogelijk is dat deze vingervlugge trucs direct onder uw neus aan tafel gebeurt. Een stukje verbazingwekkend entertainment.

Muzikale presentatrice
Op vele manieren brengen wij de muziek bij u in de salon of zelfs aan tafel! Met een warme en swingende ontvangst gaat de avond goed van start. Onze entertainster zwerft over het gehele schip, van salon tot salon en van tafel tot tafel.  Heeft u een speciaal jubileum? Onze zangeres / presentatrice zet u graag in het zonnetje!

X-mas Dinnerparty

Kerst in Rotterdam
Kerstfeest is een feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met familie & vrienden en gezelligheid rond de kerstboom. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en natuurlijk de feestdagen. Vier de kerst dit jaar met een onvergetelijk feest aan boord. Op stijlvolle wijze glijdt De Majesteit over De Maas langs de wereldberoemde Skyline en door de moderne en authentieke havens.

Entertainment
Het Kerstfeest wordt verzorgd met een swingend entertainment-programma. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door een stijlvolle live-band, met een onuitputtelijk repertoire. Natuurlijk ontbreekt de dansvloer niet, er kan dus volop gedanst worden.
Daarnaast verzorgen de entertainers aan boord voor de vrolijke noot. Ook de kinderen worden op deze eerste kerstdag extra verwend. En uiteraard maakt de kerstman dit feest compleet.