Swan Market (kersteditie)

De laatste Swan Market van 2012! Vlak voor Kerstmis organiseren we de laatste Swan Market van 2012! Dit is dus de ideale gelegenheid om je laatste LEUKE kerstinkopen te doen, […]

De laatste Swan Market van 2012!

Vlak voor Kerstmis organiseren we de laatste Swan Market van 2012! Dit is dus de ideale gelegenheid om je laatste LEUKE kerstinkopen te doen, want word je ook niet moe van ieder jaar dat zelfde geurtje, of die sokken… en als ze het helemaal niet meer weten: die fles wijn! Arrrrggh. Nee, dan liever mooie, leuke en bijzondere cadeautjes van onze deelnemers! En heb je nog wat laatste mooie producten nodig voor je Kerstdiner?!? Of stiekem een heel kerstdiner 😉 Dit is ook te verkrijgen op deze kersteditie van Swan Market.

Wat dacht je van een complete kerstmaaltijd van Sate House? Heerlijke zoetigheden van The American Baking Company als lekkers bij de koffie of een mooie fles wijn van Ilja’s Wijnen, een soepje vooraf van Soep van Marianne of unieke potjes sambal, tapenade, chutney en jam van Streed Delicatessen.

In het weekend van 22/23 december twee dagen lang Swan Market met verschillende deelnemers. Sommige staan beide dagen, maar ook diverse deelnemers staan of de zaterdag of de zondag! Bespaar jezelf die drukke Koopgoot of Lijnbaan net voor Kerst en geniet van het doen van je laatste kerstinkopen met gezelligheid, lekkers, muziek, kerstsfeer en vrienden.

BELANGRIJK: Meer dan de helft van de stands staan binnen! En buiten hebben we een terras met heaters!!!
• Swan Market
• Zaterdag 22 december 2012 12.00 – 17.00 uur
• Zondag 23 december 2012 12.00 – 17.00 uur
• Locatie: Garage C
• Adres: Zaagmolenkade 46, Rotterdam
• Toegang GRATIS

Tags: ,