X-Mas Dinner

Welkom aan boord – Vanaf 17:00 uur Na een hartelijk welkom door de kapitein wordt u ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en luxe hapjes. U bent te gast aan boord van Europa’s […]

1bWelkom aan boord – Vanaf 17:00 uur
Na een hartelijk welkom door de kapitein wordt u ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en luxe hapjes. U bent te gast aan boord van Europa’s grootste raderstoomboot varend op een originele stoommachine. Het interieur, de geur, de ambiance, de romantiek en de nostalgie, alles aan boord getuigt van een vurige passie voor het stoomtijdperk. Loop vooral eens door de salons en neem een kijkje bij de draaiende raderen en de 750PK machine.

Trossen los – Na 18.00 uur
Net als vroeger klinkt het sein van de stoomfluit als teken voor vertrek. Uw cruise door de Rotterdamse havens kan beginnen. Tijdens de vaart geniet jong en oud van het zicht op de prachtig verlichte skyline en het havengebied. En met een swingende openingsact bent u direct in de juiste stemming. Ogen & oren kom je tekort.

CULINAIR GENOT
Op spectaculaire wijze met een reusachtige buffetlift wordt het kerstdiner geopend. Er is keuze uit luxe vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Dagverse producten, eerlijk en met liefde aan boord bereid. De bediening is gastvrij en serveert tijdens de gehele cruise onbeperkt alle aanwezige dranken, ook buitenlands gedistilleerd.


Zoete inval
Er volgt een verrukkelijke Grand Dessert. Een tafel vol zoete zaligheden, met een ruime keuze aan heerlijke kersttraktaties.

Grand Finale
De live muziek zorgt voor stemmige kerstmuziek tijdens het diner en later ook voor bekende en dansbare hits. Iedereen op de dansvloer! En maak een leuke foto met uw familie of vrienden bij de Phocabby.

Rond 21.00 uur keert De Majesteit terug. De volledige cast neemt op muzikale wijze afscheid. Ter afsluiting serveren wij een kopje eerlijke koffie met kerstlekkernijen. Of neem een laatste drankje want de bars worden gesloten.

Happy End – om 21.30 uur
Helaas, aan alles komt een eind. Met een mooie herinnering aan deze bijzondere kerstparty keert u huiswaarts.

Kerst in Rotterdam
Kerst is het feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met familie en vrienden, gezelligheid rond de kerstboom en je te verheugen op de mooie dingen in het leven. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en in dit plaatje past de mooie verlichte Raderstoomboot prachtig. Verwen jezelf en jouw dierbaren dit jaar met een onvergetelijk feest aan boord.

11Entertainment
Het kerstprogramma wordt ingevuld door een live band met een onuitputtelijk repertoire, van sfeervolle achtergrond muziek tijdens het diner tot ‘golden oldies’ en bovendien de nieuwste top 40-hits. Stil zitten is geen optie. Er wordt dan ook volop gedanst! Entertainers zorgen voor de vrolijke noot aan boord. Kinderen worden op deze speciale dag extra verwend. En de kerstman maakt het feest compleet. Heeft u een jubileum? Laat het ons weten. En maak ook zeker een leuke partyfoto bij de Phocabby in de entreehal.

Prijs X-mas Dinnerparty
De all-in prijs bedraagt € 105,00 per persoon inclusief:
* Feestelijk welkomstdrankje en luxe hapjes
* Havencruise op stoom en gelegenheid tot dansen
* Smaakvol koud en warm Kerstbuffet
* Alle drankjes nationale & internationale bar

* Kerstdessert
* Live muziek, presentatie en zang
* Gastoptreden Table Magician
* Vrolijke kerstman
* Partypictures terug te zien op Facebook
* Incl. BTW en excl. € 5,00 reserveringskosten per factuur

Reserveer nu
Kijk voor informatie op www.raderstoomboot.nl onder Showboat Party en reserveer uw tickets online via de webshop of telefonisch tussen 9.00 en 21.00 uur.

Aantal Personen
Het aantal opgegeven personen is bindend. Tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de kerstparty kan er 10% van het aantal gereserveerde plaatsen kosteloos geannuleerd worden. Bij grotere gezelschappen raden wij een annuleringsverzekering aan.


Ligplaats
Maasboulevard Rotterdam

Deel jouw beleving met ons op #DeMajesteit

Meer info: www.raderstoomboot.nl